Geopatikus sugrázásokról

bővebben

Radiesztézia

Radius és Aisthesis szavakból jelentése: sugárzást érző képesség

A geopatikus és egyéb műszerek érzékenysége szempontjából határérték alattinak és/vagy szubtoxikusnak nevezhető energiasugárzások kutatásával a radiesztézia foglalkozik. Habár Oroszországban hivatalosan is természettudománynak számít,
Európában és Amerikában áltudományként kezelik, melytől az orvostudomány – mint sok más egyéb, természetes gyógymódhoz kapcsolódó tudástól – mereven elzárkózik.
Ebből kifolyólag a jelenlegi jogi szabályozásnak megfelelően meg kell említsük, hogy a következőkben leírtak, megfigyelések és nem tudományos tények.

Földsugárzások

 

Rengeteg kutatás foglalkozik a földsugárzásokkal, mi próbáltuk a legfontosabbakat, leggyakoribbakat összegyűjteni és egy átfogó képet adni róluk.

A Hungrál tapasztalataink szerint képes harmonizálni az előforduló összes geopatikus sugárzást.

VÍZÉR SUGÁRZÁS

Egy vagy több vízérsáv, az áramló víz hatására sávsugárzást hoz létre.

A vízerek viszik az életenergiát, devitalizálnak, gyengítik az aurát. Hatásuk személyfüggő, változó, annak függvényében, hogy egy személy mire érzékeny.. Eredményezhet agresszivitást, hosszan tartó levertséget, vérnyomás ingadozást, csont- és ízületi problémákat.

A földfelszín alatti vízerek feltöltődnek annak a terepnek az információival, amelyeken keresztül áthaladnak (pl. temetők, szemétlerakók, érclelőhelyek, csaták helyszíne, mérgező anyagok lerakóhelye stb.) és ezek káros hatásait továbbítják. A kínaiak szerint nem szabad aludni „a sárkányerek felett”.

HARTMANN-HÁLÓ

A föld magmájának kisugárzása, amely a földkéregben homogén mágneses gömbsugárzás.

Jellemzői: térrácsszerkezet É-D, K-NY irányban, a Hartmann sávok deformációja, továbbá az energiatartalom változása az Egyenlítőnél a legnagyobb, a sarkok felé haladva a távolság egyre csökken. A Hartmann vonalak által határolt tér semleges polaritású, így ott önmagában nem jelent veszélyt az emberre.

A Hartmann sávok kereszteződési pontjaiban térörvény jön létre, ami a háló legveszélyesebb része, mivel az általa érintett csakrát vagy lezárja, ha annak forgás irányával ellentétesen forog, vagy túlpörgeti, ha azzal megegyező a forgásiránya. A kereszteződési pontokhoz közeledve energetikai hatása egyre intenzívebb.

Nagyon sok féle betegség hátterében állhatnak a lakóhelyünkön megtalálható geopatikus sugárzsok

CURRY-HÁLÓ

A Curry sáv egyik fele pozitív a másik oldala negatív polaritású.

A poláris mezőzóna szabályos négyzet alakú poláris/négyzethálóként változó polaritású, azaz negatív, valamint pozitív mágneses erőtér, amely lefedi az egész földet. Irányai: ÉK-DNY ÉNY-DK. A negatív mezőzóna: energiaszívó hatású, lemeríti a szervezetet, csökkenti az aurát.

A pozitív mezőzónában tartózkodók könnyebben, jobban tanulnak, bonyolultabb feladatokat könnyebben megoldanak, tölti az aurát. A sávok találkozási pontjai szintén térörvényt hoznak létre, ezért hatásuk hasonló a Hartmannál írottakhoz.

SZENT-GYÖRGY VONALAK

Föld-idegáramok

Jó hatást gyakorol az emberi szervezetre, ha mértékkel tartózkodunk egy ilyen helyen. Az ember ilyenkor „feltöltődik”, kipihentség érzése lesz, nyugalom tölti el!

Ley vonalak kíséretében jelentkeznek. Kereszteződése föld-akkupunktúrás központ, kozmikus csatorna.

ELEKTROSZMOG

A mesterséges elektromágneses sugárzás hatása is semlegesíthető.

Az ilyen hatásnak kitett helyek esetében (pl. trafóház közelében lévő játszótér, antennák, amelyek már sajnos kórházak tetején is megjelentek, intenzív mobiltelefon-, számítógéphasználat stb. esetén) fokozatosan oda kell figyelni a sugárzás semlegesítésére.

Az elektroszmog hat az idegrendszerre, megváltoztatja a vér vezetőképességét, szövettani elváltozásokat okozhat. A nagyszámú esetek miatt az orvosok rizikófaktorként ismerik el pszichés jellegű megbetegedéseknél, a mikrohullámú sugárzásról pedig kimutatták, hogy szürkevakságot és vetélést okoz.