Hungrál elhelyezése,
használata

Hova tehetjük?

Mindenképpen a padlóra!

A Hungrált mindenképpen a padlóra helyezzük, mert a hatás az alsó peremének a síkjában keletkezik. Ha polcra tennénk, akkor a polc síkjától felfelé kezdődne a pozitív hatás, ami egészségtelen, hiszen a testünk alsó része továbbra is ki lenne téve a káros sugárzásoknak.

Hova ne tegyük?

Ne tegyük a padló síkja fölé és olyan dolog alá, amin sokat tartózkodunk!

Nem egészséges a hatás epicentruma felett hozamosabb ideig tartózkodni, ezért ágy, szék alá ne tegyük be. Illetve ahogy már említettük, a padló síkja fölé (polcra, asztalra) se tegyük! Természetesen ha rövid ideig, akár napokig polcon van sem lesz bajunk, hiszen a sugárzások sem állandóak, de hosszú távon nem egészséges.

Mire figyeljünk oda az elhelyezésnél?

Nyitott sarok

Nyugodtan tehetjük olyan sarokba, ahol a Hungrál "rálát" szobára. Az sem baj, ha növény van előtte, nem fogja blokkolni a hatást.

Egyenes fal mellé

Nagyon jól működik a Hungrál egyenes fal mellett történő elhelyezése, mert a nyitott térben akadálytalanul képes harmonizálni.

Asztal alá

Asztal alá nyugodtan berakhatjuk, csak figyeljünk oda, hogy ne lehessen rálépni, nehogy eltörjön. Emiatt a dohányzóasztalok praktikusabbak, mint az étkezőasztalok.

Ne ágy alá, szék alá

Semmiképp se tegyük be ágy vagy szék alá! Nem egészséges huzamosabb ideig (hetekig) az epicentrum felett tartózkodni!

Ne szekrény mögé a sarokba

Ne tegyük a Hungrált nagyobb bútorok mögé, mert gyengítheti a hatását. Ha mindenképp a szekrény és a fal közé kell rakni, akkor legyen a szekrény első síkjához minél közelebb.

Ne szekrényre, polcra

Ne tegyük fel szekrényre vagy polcra. A hatás a Hungrál alsó peremének síkjától felfelé terjed, alatta nem. Így könnyen előfordulhat, hogy a felsőtestünk a harmonizált térben van, míg az alsó nem.

Mekkora területen érvényesül a hatás?

A mérettel fordítottan arányos

Nagyon érdekes, hogy ahogy csökken a Hungrál mérete, úgy növekszik a hatásfoka! A kutatás során ezt a három méretet találtuk a leghatékonyabbnak, ugyanis furcsa mód jelenlegieknél kisebb Hungrál esetében viszont szinte teljesen megszűnik a hatás.

Nagy Hungrál

  • 6m sugarú félgömb, azaz egy 12m átmérőjű kör alapon a hatás felfelé is kiterjed 6m magasságig gömbszerűen

Közepes Hungrál

  • 7m sugarú félgömb, azaz egy 14m átmérőjű kör alapon a hatás felfelé is kiterjed 7m magasságig gömbszerűen

Kicsi Hungrál

  • 9m sugarú félgömb, azaz egy 18m átmérőjű kör alapon a hatás felfelé is kiterjed 9m magasságig gömbszerűen

Tárolás

A Hungrált tárolhatjuk a polcon úgy, hogy az oldalára fektetjük és nem a talpára rakjuk - csak vigyázzunk, hogy ne tudjon legurulni. A dobozába visszahelyezve is semleges állapotában tárolható.

Karbantartás

A Hungrál harmonizáló hatását 5 évenként meg kell újítani: a talpával felfele fordítva 24 órán át geopatikus sugárzásoktól mentes helyre kell tenni. Koszolódás esetén tiszta vizes ruhával vagy szivaccsal tisztítható. Ne használjunk vegyszereket!

Felelősség

A hibás használatból fakadó bárminemű felelősség kizárt. Ha követi a honlapon leírt útmutatást, akkor csak pozitív hatást fog elérni, viszont ha nem biztos a Hungrál használatában, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérje radiesztéta segítségét!