Teszteredmények, mérések

Folyamatos ellenőrzés

Időről-időre felkérünk neves radiesztétákat, pszichotronikusokat és egyéb szakembereket, hogy teszteljék le és mondjanak véleményt a Hungrálról.

Nagyon fontos, hogy kutatásaink vissza legyenek igazolva és a helyes irányba tudjunk fejlődni ezen a teljesen új területen. Már ezalatt a rövid idő alatt is rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, mióta útjára indult a Hungrál!
Az első változatok óta is sokat tökéletesítettünk mind a formán és az anyagon, és felfedeztük a rezgésgyógyítást is. A legfontosabb viszont, hogy mindig minden változtatást visszamérünk és kikérjük a szakterület kiválóságainak véleményét is, hogy mi az ami jobbá, hatékonyabbá teszi a Hungrál rendszert.

Mérési eredmények

Az alábbiakban gyűjtjük össze azon szakemberek véleményét, akik a tesztelésen túlmenően írásba is foglalták tapasztalataikat.

Varga Ferenc

radiesztéta

A Hungrál bizonyosan az ember javát szolgálja.

A HUNGRÁL egy eszköz, bizonyos anyagokból összeállított, majd megformázott kúp alakú forma.
Ezt a formát Hubert István bajai lakos találta ki azon célból, hogy az emberi egészségre káros földsugárzásokat a lakóterekben harmonizálja, és az ember számára élhetőbbé tegye.
Megvizsgáltam, hogy az eszközök alkalmasak-e az általa megnevezett célokra, földsugárzások harmonizálására.
Két méretet kaptam a vizsgálatok céljából: 7cmX9cm és 2,5cmX3cm.
A Hungrált kétféle földsugárzással kapcsolatosan vizsgáltam: Hartmann-háló, vízér sugárzások. Tudni kell, hogy mindkét sugárzás káros az ember egészségére, ha huzamosan és rendszeresen sok időt töltünk el benne. Ilyen például az ember alvó helye, ahol rendszeresen sok időt tölt.
Ugyanakkor tudni kell, hogy az embernek szüksége van ezekre a változó sugárzásokra és ez a munkájában nem zavarja, ha csak nem valami ülőmunkát végez.
A nagyobb Hungrált vizsgálva és őt a sugár zónába helyezve a következő eredmények voltak mérhetők. A gráltól kiindulva minden irányba hat méteres távolságra harmonizálja a teret, így az ember számára élhetővé válik anélkül, hogy az ember egészsége károsodna. A kisebb méretű grál meglepő, de még ennél is jobban teljesít. Az elhelyezési ponttól számítva 8m-re minden irányba megnövelte azt a teret, ahol az ember nyugodtan pihenhet, élheti az életét

A vízérnek alacsony a rezonanciája, a Hartmann-hálónak magas.

A Hungrál azt tudja, hogy ezeknek a sugárzásoknak a rezonanciáját behangolja az élő ember rezonanciájára, ami emiatt élhetővé válik az ember számára. Azt is megfigyeltem, hogy az elektroszmogot is képes olyan határok közé szorítani ami az ember számára elfogadható. Alkalmasnak látom arra, hogy az ember javát szolgálja. Hogy ezt a forma, vagy a forma anyaga teszi, azt nem tudom, valószínűleg mindkettő. Azonban az bizonyos hogy az ember javát szolgálja.
Saját megtapasztalásom a következő: Nincs rossz éjszakám, jókat alszom, pihenten ébredek, nőtt a vitalitásom.

Dr. Weixl-Várhegyi László

mérnök radiesztéta, bioenergetikus, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta természetgyógyász

Egy egész szobát, vagy kisebb lakásokat is semlegesíteni lehet a geopatikus zónáktól.

Még az idén márciusban, amikor Baján voltam, kaptam egészen kicsi, 2,5 cm-es kerámia jurtákat, valamint 7 cm magas, 9 cm átmérőjű kerámia jurtákat, hogy végezzek el rajtuk radiesztéziás méréseket a különböző geopatikus sugárzásokra való hatásával, valamint az elektroszmog különböző hatásainak kivédéseivel kapcsolatban.

A geopatikus sugárzások közül legjobban a Hartmann- és a Curry hálók vannak elterjedve. Ezeknek egészségkárosító hatásaik vannak azokra, akiknek gyenge az immunrendszere, vagy akik nem élnek egészséges életmódot, nem táplálkoznak egészségesen, vagy káros szenvedélyeik vannak. Az egészséges emberek immunrendszerét is megterhelik az ilyen sugárzások, ha hosszabb ideig hatnak a testükre, szervezetükre (alváskor, fix munkaasztalok, álló, egy helyben való munkavégzés, irodai munkáknál, iskolákban hosszabb ideig való egy helyben ülés.

Ezeknél a sugárzásoknál való mérések során az alábbiakat tapasztaltam:

Ha a jurtákat nem az adott fölsugárzás vonalába, vagy kereszteződésébe tettem, akkor azokra semmilyen hatással nem voltak. Viszont ha az említett sugárzások geopatikus zónájába helyeztem el aljukra helyezve, felfelé álló csúccsal, akkor a kis jurta 9 méterre, a nagy jurta 12 méterre térítette el a sugárzásokat minden irányban, azaz kör alakzatban. Tehát így lehet velük egy egész szobát, vagy kisebb lakásokat is semlegesíteni az ilyen jellegű geopatikus zónáktól. Ha nem a talpukra vannak, helyezve, hiába vannak álló helyzetben és benne a zónában, akkor nincsen eltérítő hatásuk. Mozgó járművekben, ha talpukon fixen vannak a járműveken, akkor a járműveket is mentesítik a geopatikus zónáktól.

A geopatikus zónák közül erős egészségkárosító hatásaik vannak az úgynevezett törésvonalaknak és a vízereknek (még akkor is ha nem tartózkodunk ilyen zónákban hosszabb ideig, vagy ha gyenge az immunrendszerünk), fáradtak, kimerültek vagyunk.

Ezeknél a zónáknál is, ha nem voltak bennük álló helyzetben a jurták, akkor azok nem mutattak védő hatásokat. Ha viszont az említett geopatikus zónákban helyeztük el a kerámia jurtákat, akkor teljesen mindegy volt, hogy az adott zóna szélességén belül hol voltak beletéve a zónába, a védőhatásaik érvényesültek, úgy az álló, mint a mozgó vizsgálatoknál. A kis kerámia egy két méter átmérőjű védelmet ad akkor is, ha a vízér szélessége nagyobb, mint két méter. Ezt zónán belüli védelemnek nevezzük.

Ugyanezt a védelmet mutatta a nagyobbik kerámia jurta is, de az 2,5 méter átmérőjű védőteret biztosított. Lakásoknál, vagy üzemcsarnokokban, ilyen sugárzónáknál a személyek körül kell elhelyezni, hogy beleessenek a védő terekbe, vagy pedig olyan sűrűn kell elhelyezni azokat, hogy az egész terület védelem alatt legyen.

Érdekessége a méréseknek, hogy a pozitív hatású geopatikus védőzónáknál, a Szent György vonalnál és a Ley vonalaknál, szintén a vízereknél mért védőhatásokat mutatják, s így nem tud megártani a jóból sem a sok!

 

Korunkban túl sok, különböző frekvenciájú és különböző hullámhosszú elektromágneses térerő hat ránk a mindennapokban. A legáltalánosabb az 50 Hz-es frekvenciájú, 220 és 380 voltos hálózati feszültségű villanyvezeték rendszer, amelyeknek Dr. Masari Emoto által bizonyítottan az élő szervezetek víz-struktúrájára ( vér, nyirok, testnedvek, stb) deformációs hatással vannak. Ez ellen a hatás ellen is védenek a kerámia jurták. A kicsi 5,2 m-es kör-védőhatást, a nagy pedig 8,1 métereset. 380 Voltú vezetékeknél a védőhatás sugara fél méterrel csökken. Ez esetben is csak akkor van védőhatás, ha aljzatukon, azaz talpukon állnak a jurták. Ha így vannak a jurták, akkor úgy álló, mint mozgó helyzetben megtartják a védőhatás területét.

Többször is ellenőriztem, de nem akartam elhinni, hogy a jurták védőhatásai mikrohullámú sütők és wi-fik esetében nem működnek!!!! Működnek viszont a mobil- és az okostelefonok, laptopok, tabletek esetében, valamint a számítógépek esetében is.

A védőhatást csak akkor biztosítják, ha a talpukra vannak felállítva, más helyzetben nem! Érdekesség még ezekkel kapcsolatban, hogy ha a gép közvetlen közelében, 2 m-es sugarú körön belül vannak, akkor is biztosítanak védőhatást, meg akkor is ha azok két méteres közelében vannak. A védőhatása a kis jurtának 4,1 méter, a nagynak 5,7 méter sugarú körhatás, amely a monitorok esetében is érvényesül. Ezek a területek határozzák meg, hogy egy lakáson, vagy munkahelyen belül hányat kell elhelyezni.

(László még az 1. generációs Hungrált tesztelte, azóta sokat fejlődtek a grálok)


Köszönjük szépen a sok-sok szakembernek akik segítségének, munkájának köszönhetően eljutottunk idáig!
…és még csak most kezd kitárulni ez az izgalmas új világ!