Vélemények,
tapasztalatok

Kérjük mondja el véleményét!

Ezen az oldalon lehetősége van nyilvánosan megosztani tapasztalatait a Hungrállal kapcsolatban. Ezzel támogatja a mi munkánkat is és az érdeklődők számára is segítséget nyújt, hogy eldöntsék hasznos lehet-e számukra a Hungrál.

Ürlap

Az "Összefoglaló" mezőbe legyen szíves csak egy néhány szavas összegzést írni a tapasztalatiról, tulajdonképpen egy címet adva a bejegyzésnek.
A "Vélemény" mezőben pedig hosszabban is bemutathatja tapasztalatait, a Hungrál használatának eredményeit.
A "Fotó" mezőben lehetőség van feltölteni egy képet, pl.: hogyan helyezte el a Hungrált, stb.

Megjelenés

Véleménye megjelenhet a honlap különböző részein, illetve közösségi oldalainkon is (pl.: Facebook), marketing anyagainkon (pl.: hírlevél).
A beküldéssel Ön elfogadja ezeket a feltételeket, kérjük szépen, hogy vegye ezt figyelembe, mielőtt elküldi írását! Amennyiben csak nekünk szeretne visszajelzést küldeni, úgy a kapcsolat@hungral.hu címre legyen szíves e-mailt küldeni.

Köszönjük szépen, hogy megosztja velünk gondolatait!

Kötelező megadni

Ha gondolja, nyugodtan rövidítse vezetéknevét. pl.: S. Judit
Egy rövid vélemény a Hungrálról, maximum 100 leütés hosszan
Kérjük írja meg tapasztalatait a Hungrálról!

Tapasztalatok a Hungrál használatáról

Csodásan teszi a dolgát……

A Hungrál családi házban, különböző helyiségekben törrénő elhelyezése után a hatás kb. 3 nappal vált egyértelműen érezhetővé. Ez azt jelenti, hogy feleségemnek és nekem sokkal kiegyensúlyozottabb lett az alvásunk. Lengyel pálcával az egész házban “ellenőriztem”, és a pálca a vízereknél, Hatman vonalaknál nem összefelé ment, hanem szétnyílt. Egy hét múlva azt vettük észre, hogy a párkapcsolatunkban minőségi javaulás történt. A házimozi rendszeremen a zenei hangok “másképp”, vagyis csodásan, csengően, angyalian szólaltak meg, ami nagymértékben eltért az eddig megszokottól. A gyermekem leukémia transzplantáción esett át. A társasház egyik emeletén lakik, és lengyel pálcával azt tapasztaltam, hogy amelyik ágyon alszik, az alatt, pontosan keresztirányban vannak vízerek. Hungrálokat helyeztünk el a lakás helyiségeiben, és természetesen abban a szobában is, ahol alszik. Egy nap múlva az egész lakásban lengyel pálcával nem találtam “vízeres” területet (a pálca mindenhol szétnyílt). A gyermekem közérzete sokkal jobb lett, és a kezelő orvosa is “dícséri” a javuló véreredéményiért Természetesen ő is dolgozik, magán azon – napról, napra – , hogy sikeres legyen transzplantáció. Hiszem, hogy Hungrál nagymértékben hozzájárul a gyógyulásához. Mindkettő lakásban az egész család használja. Javaslatomra kettő ismerőm is vásárolt már Hungrált. Ez egy csodás harmonizáló!

P. Tibor

Nagyon jó

Fájdalom csillapitásra nagyon jó a nagy hungrált teszem a fájó részre.

P. Andrásné

Imádom

Számomra leírhatatlan az érzés amikor megérkeztek két hónapja a Hungrálok, szinte belebújtam volna, csak minél közelebb legyek hozzájuk. Az első naptól kezdve rendbe jött az alvásom, ami miatt is megfizethetetlen számomra hogy nem kell altatót szednem. Nagyon hálás vagyok ezért a csodáért 🙏 köszönöm szépen ezt a nagyszerű találmányt. Majd ha meg birom vásárolni az életharmonizálót, azt is épp ilyen szeretettel fogom várni, mert nagy vágyam hogy legyen.

F. Katalin

Nem hinni kell, hanem tapasztalni!

Nyugodtabb alvást tapasztal az egész család mióta a leírásban megadottak szerint helyeztük el a Hungrálokat.

K. Zsuzsanna

Csodálatos számunkra a Hungrál! Már éreztünk az első nap a jótékony hatását!

Csodálatos számunkra a Hungrál! Már éreztünk az első nap a jelenlétét! Bizsergett a talpam és lábszáram! Az éjszakai nagyon mély alvás másnaptól jelen van a férjemnél és nálam is! Csodálatos “selymes” a tér! A madarak is a ház körül gyülekeztek! Hálásan köszönjük ezt a csodát! Megfogom ajándékozni a Családomat is! További sikeres munkát kívánunk Önöknek!

Hadnagy Lné

Hatásos csodásan működik

Több mint 15 éve hallottam először a földsugárzásokról akkor érdekelt és megtanultam érzékelni és kimérni őket. Így rendeltem és kíváncsian vártam a Hungrált. Valóban egy teret hoz létre és harmonizálja azt, ami számomra egyértelműen érzékelhető. Csodálatos egy találmány.
Több rokonomnak is ajánlottam és nekik is nyugalmat hozott az otthonukba, segítette az alvást és a pihenést.
Azt figyeltem meg azoknál akik földsugárzástól nem tudtak aludni azokon rengeteget segített, viszont akik lelki problémáik/gondjaik miatt nem tudják kipihenni magukat azokon kevésbé volt érezhető a hatás, ott az ok máshol keresendő.
Összegezve én csak ajánlani tudom mindenkinek és nem csak otthonra, hanem munkahelyre vagy ahol sokat tartózkodunk!

B. Péter

Nincs rá panasz. Esztétikus és harmonikus. Köszönjük!

Eredetileg jurtát kerestem, de a Hungrál feltalálója azt javasolta, hogy ezzel a kis eszközzel hasonló hatást érhetünk el egy hétköznapi házban is. 🙂

Anett

Eddig használat után úgy tűnik, hogy jó!

Szerintem megérte a termék.

Ny. Attila

A türelem elhozza Neked a legcsodálatosabb lehetőségeket!

Lelkesedve megvásároltam a Hungrált. Felnőtt gyerekeimen szinte azonnal éreztem a pozitív változást, kedvesebbek, nyugodtabbak lettek. Mint oly sokan én is vártam a csodát.
“Adj Uram azonnal! ”
De nem történt semmi, így vártam türelmesen tovább. Eleinte a már meglévő problémákat is felerősítette. (Derékfájás, álmatlanság)
Hetekig 3-4 órát aludtam csak éjszakánként. Aztán másfél hónap után arra lettem figyelmes elmúlt a derékfájás és végigaludtam az éjszakát. Mindennek eljön az ideje, ne adjátok fel!
Csak ajánlani tudom!
Hála és köszönet!

J. Zoltánné

Nincs hatása

Már minden formában kipróbáltam raktam ide oda ahogy olvastam. Semmi hatását sem érzek sajnos. Az alvás is ugyanolyan rossz a feszültséget sem segített. Szóval sajnos olyan mint azelőtt.

F. Andrea

Belső béke

Jobb meditálni a térben, ahol velem van a Hungrál. Szívesen adom tovább a jóhírét!

J. Adrien

Jó tapasztalatok.

Két hónapja vásároltam én is Hungrált. Jó tapasztalatokról tudok beszámolni. Csak ajánlani tudom.

B. Katalin

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sokkal jobban alszom , nyugodságot áraszt. És ami a legfontosabb hogy teljesen megszüntek az ízületi fájdalmaim.

H. Mariann

Fantasztikus

Már, amikor rátaláltam az oldalra tudtam, hogy működni fog. És így is lett, az első éjjel még nem, csak a másodiktól érzem a hatását. Mintha kisimulna a tér, nem zizegnek az energiák, mintha hirtelen csend lenne. Valahogy így tudnám leírni amit érzek, mikor lent vannak a földön grálok. Ebben a közegben könnyebben megy az elalvás, és ami a legmeglepőbb, hogy nem ébredek fáradtan.
Éppen, amikor megérkezett a Hungrál (milyen gyönyörű neve van) hát- és nyakfájdalmaim akadályoztak a nyugodt pihenésben. Gondoltam ez a kisgyerekes élet velejárója, de nem, mert a második nap reggelre elmúltak, tudtam pihenni és azóta nem tér vissza.
Nagy szomorúságomra a szüleim nem szerettek nálunk lenni a rossz, számukra fárasztó energiák miatt, de amióta kapnak egy- egy grált a szobájukba éjszaka, sokkal kipihentebben ébrednek és az együtt töltött idő is könnyebb.
Egyszóval köszönöm!
Ajánlom mindenkinek, aki töltekezni szeretne!

M. Tímea

Kiegyensúlyozó hatása van. Nagyobb, megfoghatóbb nyugalomérzet. Testi tünetek hevessége mérséklődik. Önfelvállalás a destruktív kapcsolatokban.

Kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően megjelenik és meg is marad a közös térben élő emberek közötti egyenrangúság megtapasztalása, ami nagyobb egymás irányában mutatott megbecsülést eredményez.

Orrdugulás elhárításban is gyors és hatékony eszköznek bizonyul.

Segít önmagunkat arra a szintre emelni, hogy elhiggyük, ugyanannyit érünk, mint az az embertársunk, aki már hosszasan tart bennünket annak hitében, hogy mi mindig megsértjük őt, ezért folyamatosan vezeklünk, a kiengesztelés “jutalma” nélkül. A – divatos kifejezéssel élve – mérgező kapcsolataink lezárásában is megnyugtató megoldásokhoz segít hozzá, amivel megnyugtató módon tudjuk visszavenni bűntudat csapunk zárszerkezetét.

Szeretjük a hatását, és lakásdekorációként is – bár ez mellékes, mert ízlés dolga.

V. Mónika

Szuper találmány

Első 1 hónapban folyamatos alvás. Szuper volt. Pótoltam a lemaradást. Most normalizálódott az alvás. Minden reggel kipihenten ébredek. Ez elmúlt 10- évben nem volt ebben részem. Köszönöm Hungrál.

V. Krisztina

Az egyik legszuperebb dolog. Imádom. Nagyon mélyen alszom tőle. Energikus vagyok újra.

Egy hónapja már használom. Három helyre raktam le a lakásba. A hatását egyből lehetett érezni. A lakás légköre, energiaszintje teljesen megváltozott, sőt saját magamon is éreztem, és érzem most is folyamatosan. Csodálatos ! Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem a Hungrált !

G. Mariann

Szuper

Első pâr napban nem éreztem semmit de utânna ès azóta is nyugalom tölt el ès ami a legfontosabb nagyon jól alszom. Nagyon köszönöm!

Cs. Margit

Meglepő tapasztalat

Évek óta visszatérő kényszeres álmaim voltak. Nemcsak sűrűn, hanem egy éjszakán belül is, akárhányszor felébredtem, és visszaaludtam, az álom ugyanúgy folytatódott. Akinek van ilyen, az tudja, hogy nagyon fárasztó és rossz. Letettem a lakásban a Hungrált, (ennek kb.másfél hónapja) azóta nem tapasztaltam ezt a fajta álmot. Jobban alszom, kipihentebb vagyok. Nem tudom hogy hat,de köszönöm!

Gy Éva

Ajándéknak vettem. Aki kapta nagyon meg van elégedve vele.

Használ.

Csaba

Nem hozza a várt hatást sajnos

Nagyon nagy reményeket fűztem a termékhez de sajnos amióta használom pont az ellenkezőjét tapasztalom az olvasott hatásoknak… Eddig nem voltak alvás problémáim de most nincs olyan éjjel, hogy nyugodtan aludnék pedig fáradt vagyok. Fizikai tünetek is megjelentek amik előtte nem voltak: fejfájás, állkapocs fájdalom és nyaki derék csípő fájdalom
Rendszeresen sportolok, jógázom, meditálok egészségesen élek.
Nekem nem jött be a Hungrál pedig nagyon sok jót olvastam róla

Köszönjük a visszajelzést! Felvesszük a kapcsolatot Önnel, mert jellemzően ha erős földsugárzásnak volt tartósan kitéve, akkor annak megszűntekor átmenetileg jelentkezhetnek ilyen tünetek.

Szilvi

Tőkéletes eszköz az emberek és lakás harmonizálására és gyógyulására.

A HUNGRÁL-ban egy olyan eszközt tapasztaltammeg amit semmiben.
A lakásom tele van földsugárzással, de minnden fajtával. Egy hónap múlva rá mértem és teljes harmóniában van a lakás.
Hálás vagyok érte a megalkótónak köszönöm szépen.
A föld sugárzás mindenféle betegséget előhoz és ez megszűnt.

Zsóka.

G. Erzsébet.

Egészségügyi panaszaimon segített

Pár hónapja vásároltam Önöktől egy Hungrál készletet. Nagy becsben van/volt tartva. Javaslata alapján a középső méretűt a fiam szobájába tettem, a legnagyobbat az én hálószobámba, a legkisebbet pedig folyamatosan rakogattam. Amikor otthon voltam, akkor az íróasztalom mellett volt a földön, amikor dolgoztam, vittem magammal, ahogy tanácsolta. Sokat utazom, és a munkám miatt rengeteg, szociális intézményben élő emberrel van kapcsolatom. Az utazás és az ügyfélfogadás során mindig velem volt. Az egészségügyi panaszaim során is nagy segítséget jelentett a legkisebb Hungrál: szív-, és máj-epe panaszoknál egyszerűen csak magamra helyeztem a “csúcsával” a problémás testrész fölé, és gyorsan érezhető javulást tapasztaltam. Továbbá a sokat betegeskedő kamasz fiamnál is változást tapasztaltam (a középső méretű van a szobájában): korábban sokat volt náthás, szeptemberben az iskolakezdés után mindjárt lebetegedett, és az egész ősz, tél nagyjából így telt. Ez a probléma most ősszel elő sem jött, és ennek rendkívül örülök.

B. Sz.

Köszönöm.

Fantasztikus!

Farkas Ágnes

HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!

A barátnőm küldte el kb. 3 hete, hogy nézzem már meg, hogy mit is vettek. Én nagyon ellenálltam mondván, hogy az embernek semmi külső eszközre nincsen szüksége ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott és egészséges legyen.
Hiszen minden bennünk van ehhez. Operaénekesként pedig pláne így éreztem, hiszen az ének hang a legmagasabb frekvenciát képes közvetíteni pont azáltal, hogy belőlünk szólal meg. Mivel a gyógyító hangot is tanítom még inkább így éreztem. Ő viszont nem adta fel, így végül rávettem magam, hogy megnézzem.
Ahogy elkezdtem olvasni a leírást, azonnal rá rezonált a lelkem és még aznap este meg is rendeltem.
Ahogy megérkezett, kiraktam a megfelelő helyre a leírás szerint. Körülbelül 10 perc múlva arra lettem figyelmes, hogy elkezd pörögni az energia. Tudomásul vettem, de ekkor még valójában annyira nem is foglalkoztam vele. Tettem a dolgomat el is kellett mennem itthonról, majd este, ahogy hazaértem egy teljesen más energia minőségbe érkeztem meg. Ekkor kezdtem igazán figyelni.
Nagyon finom, lágy, selymes energiát érzékeltem, talán úgy tudnám megfogalmazni olyan volt, mint hogyha kemény vízbe vízlágyítót tettek volna. Leültem egy picit meditálni, majd egyszer csak határozottan érzékelten, a belső terem kitágulását és a szívemben kinyíló lótuszt. Az éjszakám csodálatos volt, mélyen és nyugodtan aludtam. Reggel pedig arra a felismerésre ébredtem, hogy ez a Hungrál a Csoda képes nagyon finom hangolással egybeolvasztani az emberek tudatosságát a szívszeretettel, és ezáltal elindítani a magyarságot az útján a feladatában.
Az elején megjelenő igen egyértelmű és határozott energiákat, most már sokkal finomabb, szinte észrevétlen rezgések hangolások váltották fel. Hogy mégis működik, az a bizonyíték számomra, hogy igen különleges tudati összekapcsolódások felismerések jönnek, szinte pillanatokon belül. Régebben sokkal több idő kellett mindehhez, vagy egyáltalán meg sem történt.
Mások véleménye alapján kipróbáltam azt is a legnagyobb Hungrállal, hogy hogyan működik a fájdalom csillapító hatása. Pozitív tapasztalatot szereztem ezen a téren is. Mindenkinek tiszta szívemből és szeretettel ajánlom, hogy próbálja ki.

Kedves István!
Az Isten áldása kísérje minden lépésedet életed minden pillanatában. Köszönjük, hogy ezt a csodát megteremtetted a magyaroknak, az emberiség számára.
HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!!!!!!!!!!!

F. G. Erzsébet

HÁLÁS vagyok, hogy rátaláltam!

Végtelenül hálás vagyok, hogy rátaláltam a Hungrálra és felfedezőjére.
Korábban rendszeresen felébredtem többször is éjszaka. Nem jól aludtam, sokszor csak vergődtem az ágyban és reggelre tudtam elaludni valószínű a fáradtságtól.
Meglepő módon a Hungrál elhelyezése után már az első éjszakát végig aludtam, mélyen, pihentetően és reggel kipihenten ébredtem! Azóta is mélyen, pihentetően alszom. És nem csak én, az egész család. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy csodálatos eszköz, ami mindenki életét jobbá teheti, akinek igénye van rá.

E. Anna

Kipróbáltam, hatásos!

Egy hónapja van Hungrálom. Kb. három hete nyugodtabban alszom,és a lakásbeli közérzetem is javult. Most veszem ajándékba a második dobozzal.

B. Piroska

Isteni szeretettel

A jurta jótékony hatását már volt szerencsém megtapasztalni – ezért is állítom föl újra, hogy mások is gyógyulhassanak általa.
A HUN GRÁL – ra első perctől kezdve rámozdult a Lelkem – s kértem a tervezőt, küldjön egyet nekem.
Hatása minden várakozásomat fölülmúlta, hisz alaposan átrendezte otthonom energiáit. Rezgését nem földi kütyüvel mértük be – Égi segítőm közvetített. Otthonomban az állandó rezgésszint 18000 Hz-re emelkedett – persze nem magától, tettem is érte – s ezt azóta is tartja.
Összekötöttem az eredendő Isten Anyai és eredendő Isten Apai energiákkal – így nem csak horizontálisan hat, hanem transzcendensen is. E pozitív rezgés tisztít és védelmet nyújt számomra – és emeli a város rezgésszintjét is, hisz 20 km sugarú körben hat.
Hálát adok az Égnek, hogy egy ilyen csodálatos eszközt bocsájtott rendelkezésünkre – István által.
Köszönöm – ez a legkevesebb, amit mondhatok!

Emese

Az évszázad felfedezése

Közel egy hónapos alkalmazása során az alábbi krónikus tüneteim szinte teljesen megszűntek:
– váll-, könyök- csukló-, boka-ízületi fájdalmak;
– reggeli ébredéskor jelentkező nyaki- , hát-, és vagy derék izmok merevsége és fájdalma;
– az u.n. hideg-allergia (ébredés utáni és, vagy a környezeti hőmérséklet hirtelen lecsökkenését követő folyamatos tüsszögés, orrfolyás)

Sándor, 75 éves

Csodák pedig nincsenek — vagy mégis!

A Hungrál megléte óta kiegyensúlyozott és pihentető mély alvásban van részem oly módon, hogy reggel azonnal dinamikusan kezdhetem a napomat. Rendszeres számítógép-használat mellett sem vagyok fáradt. Köszönet a megalkotójának.
Klemi

Kb. két hónapja helyeztem el lakásomban a Hungrált. Már a harmadik nap után érezhetően harmonikusabb és mélyebb lett az alvásom, meglepően kipihenten ébredtem. 3-4 hét után észleletem, hogy a már járásomban is nehézséget okozó csípőfájdalmam kezdett tompulni, ami később legnagyobb örömömre meg is szűnt — még a mai napig sem tért vissza a fájdalom.
András

Klemi és András

Szuper találmány

Pont 1 hete használjuk a Hungrált, a kedves szomszèdunk ajánlotta, azòta sokkal jobban alszunk, kipihentebbek vagyunk, ès ami a LEGFONTOSABB nem fáj a derekam!!!Mást nem változtattunk az elmúlt 1 hèten sem a lakásban sem a szokásainkban, elèg szkeptikus voltam, DE MŰKÖDIK🤗
Köszönjük a Hungrálnak❗️❗️❗️

D.Gyöngyi

Kipihenten alszok, jobb a közérzetem!

Egy hónapja kaptam a grált azóta kipihenten alszok! Jobb a közérzetem! Fényterápiával összekapcsolva a sérv fájások is elmúltak! Gábor Puhr közreműködésével! Köszönet érte! Áldás!

R. Péter

Álmodok

Jelenleg, úgy egy hónapja használom a Hungrált. Azóta összeálmodok mindent, ami előtte nem volt jellemző rám. Nagyon ritkán emlékeztem reggel az álmaimra, pedig úgy mondják, mindenki álmodik. Ezzel szemben a nővérem, aki 2-3 alkalommal is felkelt egy éjszaka, most végigalussza.
A másik észrevételem, hogy időnként szívtájékon rezgést érzek. Testen kívül, nem belül. Ahhoz hasonlíthatnám, mint amikor a telefon rezeg a zsebben, de nincs rajtam még sok ruha sem, nem ilyesmi készülék. Azóta van, hogy a Hungrált használom, de pl. utcán is éreztem, nem csak otthon.

S. Erzsébet

Meglepő, de működik

Feleségem rendelte, én először szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. El kell ismernem, hogy már az első éjszaka nagyon jól aludtam. Azóta több helyre is tettünk a házban és érezhetően javult a közérzetünk. Hogy placebo-e vagy sem azt nem tudom megmondani, de nem is érdekel, mert jobban vagyunk. Mi nagyon örülünk neki!

K. László

Jobban alszom!

Egy hete kaptam, előtte csak felszínesen tudtam aludni, azóta nagyon mélyen és pihentetően alszom. Már ez megérte, és mintha a közérzetem is jobb lenne! Én érzem a hatását, pedig még csak kevés idő telt el.

Gy. Ildikó

Átalszom az éjszakát

Régebben szinte óránként felébredtem és gyakran rémálmaim voltak. Mióta a hálószobába behelyeztük ezt a kis tárgyat (kb. 2 hete) azóta ez lassan megszűnt. Az első két éjszaka szinte alig tudtam aludni, olyan volt, mintha ideges lennék. Ezt követően viszont egyre jobban, mélyebben tudtam aludni és megszűntek a rémálmaim is. Most már teljesen kipihenten ébredek!

L. Zsuzsanna

Meglepően jól működik

Évek óta alvás problémákkal küzdöttem. Barátom javaslatára próbáltam ki, jelentős pesszimizmussal fogadva ezt az eszközt. Már az első éjszaka érezhető volt a különbség. Az eddigi három-félnégyes kelés helyett majdnem reggel 7-ig aludtam. Most már hónapok óta használom és teljesen megszűntek az alvás gondjaim. Köszönöm a lehetőséget!

S. István

Jobban alszom

Az első három éjszaka levert a víz, de azóta nagyon jókat alszom. Higgyétek és vigyétek! Hungrált mindenkinek!

H. Mária

Pihentebben ébredek

Még csak egy hetes tapasztalatom van a Hungrál használatával kapcsolatban, de az pozitív. Súlyos alvászavarral küzdöttem, pihentető alvásra esélyem sem volt. Most viszont 4 napja alszom, ami egy áldás számomra. Elaludnom is sokkal könnyebb, ha felébredek éjjel, a visszaalvással sincs problémám. Reggel korábban, és pihentebben ébredek. Most már látok esélyt arra is, hogy idővel végig fogom aludni az éjszakát.

S. Judit

Lábgörcseim elmúltak

Pont egy hete kaptuk. Azt tapasztaltam, hogy a gyakori hajnali lábgörcseim elmaradtak. Előtte volt olyan, hogy nem tudtam lábra állni. Azóta csak egyszer volt egy enyhe lábgörcsöm és az alvás minősége is javult.

Sz. Zoltán

1 hét után nyugodtabban alszom

Első pár éjszaka nem tűnt fel változás, csak az állatokon akik a szobámban alszanak. A kutya és a macska is első éjszakától végig aludták az estét, nem volt mászkálás. Kb. 1 hét után kezdtem érezni, hogy én is nyugodtabban alszom a sok stressz ellenére is.

M. Sára

Jobb alvás

Nagyon keveset alszom évek óta.. Most meg pár nap alatt egy igazi mormota lett belőlem!

S. Zsuzsi

Panaszaim enyhültek

Én csak pozitív tapasztalatokat tudok megosztani. Kb. 1 hét használat után a vállfájdalmam megszűnt, illetve a folyó ügyek miatt is kevesebbszer ébredek fel!

M. Éva

Úgy érzem, hogy segített

Szerintem hozzájárult a jobb, mélyebb alvásomhoz.

B. J. Mária

Sajnos nem vált be.

Sajnos nem vált be, ami miatt megvettem nem oldódott meg. Nekem ez alvásprobléma kezelésére kellett volna.

B.Judit

Sajnos, nem működik

Karàcsonyra vàsàroltam a fèrjemnek, hogy a fenàlló alvásproblèmàin segítsen. Semmilyen vàltozást nem tapasztaltunk, azóta, hogy a Hungràlt hasznàljuk. Sajnálom, mert jókat olvastam róla.

B. Mària

Nem érzem jótékony hatását semmilyen problémámra.

Hosszú évek óta rosszul alszom. Kipróbáltam már mindenféle gyógynövény kapszulát, teát, algát, cbd olajat, magnézium tablettát, olajat, testápolót, illóolajakat, táplálékkiegészítőket, relaxációs zenét, semmi nem használt. Utolsó reményem a Hungrál volt, olvasva a jó tapasztalatokat. Sajnos nem váltotta be a reményeimet. Sem alvásra, sem más problémára nem használ. Másfél hónapja vettem, először szétrakva használtam, most egyben. Nem ér semmit.

H. Ildikó