fbpx

HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!

A barátnőm küldte el kb. 3 hete, hogy nézzem már meg, hogy mit is vettek. Én nagyon ellenálltam mondván, hogy az embernek semmi külső eszközre nincsen szüksége ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott és egészséges legyen.
Hiszen minden bennünk van ehhez. Operaénekesként pedig pláne így éreztem, hiszen az ének hang a legmagasabb frekvenciát képes közvetíteni pont azáltal, hogy belőlünk szólal meg. Mivel a gyógyító hangot is tanítom még inkább így éreztem. Ő viszont nem adta fel, így végül rávettem magam, hogy megnézzem.
Ahogy elkezdtem olvasni a leírást, azonnal rá rezonált a lelkem és még aznap este meg is rendeltem.
Ahogy megérkezett, kiraktam a megfelelő helyre a leírás szerint. Körülbelül 10 perc múlva arra lettem figyelmes, hogy elkezd pörögni az energia. Tudomásul vettem, de ekkor még valójában annyira nem is foglalkoztam vele. Tettem a dolgomat el is kellett mennem itthonról, majd este, ahogy hazaértem egy teljesen más energia minőségbe érkeztem meg. Ekkor kezdtem igazán figyelni.
Nagyon finom, lágy, selymes energiát érzékeltem, talán úgy tudnám megfogalmazni olyan volt, mint hogyha kemény vízbe vízlágyítót tettek volna. Leültem egy picit meditálni, majd egyszer csak határozottan érzékelten, a belső terem kitágulását és a szívemben kinyíló lótuszt. Az éjszakám csodálatos volt, mélyen és nyugodtan aludtam. Reggel pedig arra a felismerésre ébredtem, hogy ez a Hungrál a Csoda képes nagyon finom hangolással egybeolvasztani az emberek tudatosságát a szívszeretettel, és ezáltal elindítani a magyarságot az útján a feladatában.
Az elején megjelenő igen egyértelmű és határozott energiákat, most már sokkal finomabb, szinte észrevétlen rezgések hangolások váltották fel. Hogy mégis működik, az a bizonyíték számomra, hogy igen különleges tudati összekapcsolódások felismerések jönnek, szinte pillanatokon belül. Régebben sokkal több idő kellett mindehhez, vagy egyáltalán meg sem történt.
Mások véleménye alapján kipróbáltam azt is a legnagyobb Hungrállal, hogy hogyan működik a fájdalom csillapító hatása. Pozitív tapasztalatot szereztem ezen a téren is. Mindenkinek tiszta szívemből és szeretettel ajánlom, hogy próbálja ki.

Kedves István!
Az Isten áldása kísérje minden lépésedet életed minden pillanatában. Köszönjük, hogy ezt a csodát megteremtetted a magyaroknak, az emberiség számára.
HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Lenes Group Kft.

6347 Érsekcsanád
Béke tér 8.

T: +36 30 903 8234
E: kapcsolat@hungral.hu